Başkanlardan Yeni Yıl Mesajı

Başkanlardan Yeni Yıl Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

Başkanlar yayınladıkları mesajda;

“2017 yılını geride bırakırken yeni hizmetler ve yeni çalışmalarla, yoğun bir şekilde geçecek 2018 yılına heyecanla hazırlanıyoruz. Öncelikle 2018 yılının kentimize, ülkemize ve tüm dünyaya daha fazla sevgi, daha fazla barış ve refah getirmesini temenni ediyoruz.

Fert ve millet olarak 2018 yılından beklentimiz, kardeşliğimizi yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek ülkemizi dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirmektir. Gücümüze inanarak, umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda emin adımlarla ilerlemek ortak hedefimizdir.

Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Karaman'ı hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz.  Birlikten kuvvet doğar ilkesini, kendine misyon edinmiş Odamız, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Karaman, güçlü ve zayıf yönlerini tespit etmiş, kendisi için yol haritasını belirlemiş, her şeyden önemlisi fırsatları değerlendirebilmek adına tüm kamu ve özel sektör birlik ve beraberlik ruhu tesis edildiği bir kenttir.

2017 yılında düzenlediğimiz birçok seminer, kurs, eğitim ve panel ile kültürel ve sosyal çalışmalara imza atmış olmaktan dolayı mutluluk duymaktayız. 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da ekonomik ve sosyal gelişime katkı sağlayarak, üyelerimizin hizmet kalitelerini yükseltmek ve uygulanacak projelerle KARAMAN'ı Türkiye’de örnek gösterilecek bir kent haline getirmek için çalışacağız. Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2017’yı geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Daha güzel günler yaşamak yolunda, 2018 umarız iz bırakan, kendini güzellikleriyle hatırlatan bir sene olur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının başta Karaman olmak üzere tüm Türkiye'ye refah, huzur, esenlik ve bereket getirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber