Karaman Kent Konseyi'nin "Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller" projesi kapsamında düzenlemiş olduğu çevre temalı bilboard, afiş ve broşür yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

3 Haziran Cuma günü saat 14.00’de Karaman Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve eşi Şerife Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak, Kent Konseyi üyeleri ve misafirler katıldı.

Ödül töreni öncesi konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Her zaman söylediğim gibi bir şehirde STK'lar ne kadar güçlüyse o şehrin dinamiği de o kadar güçlüdür. Bu noktada Kent Konseyi tarafından yürütülen proje ve faaliyetlerin daha rahat ortamlarda sürdürülebilmesi için yeni bir bina tahsis ettik. Gerçekleştirilen proje faaliyetlerin devamlılığı noktasında Karaman Belediyesi olarak her türlü desteğe hazırız" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven de: "Ekim ayı itibariyle başlattığımız ‘Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller’ projesinde sona yaklaşmış bulunuyoruz. Eğitim basamağında yürütülen kısmı ile 70 okula ziyaretler düzenleyerek eğitim seminerleri verdik. Halkımıza saha çalışmalarıyla çevre bilincinin önemini ve çekirdek kabuğuna karşı bir çözüm niteliğinde üretilen çift kese kâğıdı uygulamasını anlattık. Çalışmalarımız meyve vermeye başladı. Güzel geri dönüşümler alıyoruz. Bu noktada projemize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program, ödül töreninden sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber