Başyayla'da 20 Bin Sazan Gölete Bırakıldı

Başyayla'da 20 Bin Sazan Gölete Bırakıldı

Başyayla Göletine 20 bin  adet 'Aynalı Sazan' cinsi balık bırakıldı.

Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Başyayla İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Raif Çayır, kamu kurum çalışanları ile vatandaşlar balık bırakma işlemi için  Gölet yerinde bir araya geldiler.

Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu " 40 yıldır özlemini çektiğimiz Sulama Göletimizin su  tutmasıyla birlikte, hem sulama sorunumuz çözülmüş olup, hem de bu bırakmış olduğumuz balıkların üremesi, Sulama Göletimize ayrı bir güzellik ve katkı sağlayacaktır.

Bütün güzellikleri hak eden Başyayla Halkımıza hayırlı uğurlu olması dileğiyle, başta Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'a, 22. 23. ve 24. Dönem Karaman Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Akgün'e, mevcut Karaman Milletvekillerimiz, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Sayın Recep Konuk ile Sayın Dr.Recep Şeker'e, DSİ Bölge Müdürü Sayın Birol Çınar'a ve emeği geçen  herkese şükranlarımı arz ederim.

basliksiz-1-032.jpg

Yüce Rabbim' den bereketini artırmasını, Başyayla'mıza nice güzel projeler nasip etmesini niyaz ederim." dedi

 

Başyayla'da 20 Bin Sazan Gölete Bırakıldı

Başyayla'da 20 Bin Sazan Gölete Bırakıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber