Başyayla'da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Başyayla'da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Karaman'ın Başyayla ilçesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı hazırlık toplantısı yapıldı.

Başyayla'da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı öncesi Okulların hazırlıkları ve ihtiyaçlarını değerlendirmek üzere Kaymakam Fatih Kaşıkcı Başkanlığında, Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akça, İlçe Emniyet Müdür vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili, okul müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve muhtarlarla bir araya geldi.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılının genel olarak değerlendirilmesinin ardından Kaymakam Fatih Kaşıkcı, gayretlerinden dolayı yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederek,  2017-2018 Eğitim-öğretim yılının yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Gerçekleştirilen toplantıda okulların durumları ve yeni eğitim öğretim yılında yapılacaklar ile çocukların zararlı alışkanlıklardan koruma çalışmaları ele alındı.

basyayla-2017-2018-egitim-yili-hazirlik-toplantisi2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber