Başyayla'da İstişare Toplantısı Yapıldı

Başyayla'da İstişare Toplantısı Yapıldı

Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Heyeti Başyayla İlçesi’nde İstişare Toplantısı Yaptı.

Karaman Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Karaman Milletvekili TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı Recep Konuk ile, Başyayla Kaymakamı Fatih Kaşıkcı, Karaman Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Meclis Başkanı Celalettin Güngören ve Karaman Milletvekili Danışmanları ve beraberinde ki heyet; 01 Ağustos 2017 Salı günü saat 20.00’de, Başyayla’da ziyarette bulundular.

Başyayla Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde Başyayla Halkı ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaparak vatandaşlara önemli bilgiler verdiler. Gerçekleştirilen istişare toplantısına, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, İlçeye yapılan hizmetlerden dolayı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ a, 22. 23. Ve 24.dönem Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ e, mevcut Milletvekilleri Recep Konuk ile Recep Şeker’ e teşekkür ederek, son yıllarda İlçeye yapılan icraatları anlattı. Yeni projeler hakkında bilgiler sundu.

Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu  “Başyayla Halkımızın birlik ve beraberliği sayesinde ilçemizin 50 yıllık beklentilerinin yerine getirildiğini, bundan sonra da  yine birlik ve beraberliği sayesinde Başyayla’ mızın bütün sorunlarının çözüleceğine inancım tamdır.

Bütün bu hizmetlerin getirilmesinde ve bundan sonraki yapılacak hizmetlerde de en büyük güvencim, yine Cumhurbaşkanımız dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ve değerli Milletvekillerimdir. 

Başyayla, 30 bin nüfuslu ilçelerle yarışacak potansiyele sahiptir. Bunda da en büyük güvence Başyayla halkıdır. Karaman Milletvekilimiz TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Sayın Recep Konuk’a, Ak Parti Karaman İl Başkanımız Sayın Nazmi Ünlü’ye ve Karaman’ dan gelen tüm katılımcı Oda Başkanlarına ve daire müdürlerine ilçemize yapmış oldukları ziyaretlerinden ve gerçekleştirilen istişare toplantısından dolayı şükranlarımı arz ederim ” dedi.
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber