Başyayla'da Kar Kalınlığı İki Metreyi Buldu

Başyayla'da Kar Kalınlığı İki Metreyi Buldu

Karaman'ın Toroslardaki İlçesi Başyayla'da Kar Kalınlığı İnsan Boyunu Aşmaya Başladı

Türkiye son günlerde aldığı kar ile gündemde. Özellikle İç Anadolu ve çevresinde görülen kar yağışı adeta rekor seviyeye ulaştı.

İç Anadolu Bölgesi ile Akdeniz Bölgesi arasında sınır kalan Karaman ili de kar yağışından nasibini alanlardan.

Karaman'ın özellikle güney ilçelerinde kar yağışı insan boyunu aştı.

Özellikle Karaman'ın Başyayla ilçesinden gelen görüntüler buzulları aratmayacak cinsten.

İlçedeki son durum hakkında paylaşım yapan Başyayla Belediye Başkanı Ahmet İpek;

"Başyaylamızdan  kar manzaraları .Maşallah iki metre kar var halen kar yağışı devam ediyor. Rabbim karla mücadele ekiplerimize  güç kuvvet versin  beş gündür gece gündüz durmadan çalışıyorlar  şuana kadar yollarımızı hep açık tuttuk.

Başyaylalı vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarında yanlarında olduk olmaya devam edeceğiz . Karla mücadelede göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı ayrı ayrı hepsine  şahsım ve kurumun adına  teşekkür ederim. Başyayla Belediyesi halkının hizmetindedir." ifadelerine yer verdi.

b5.jpg

b2.jpg

b1.jpg

b44.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber