Başyayla'da Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Başyayla'da Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Başyayla Kaymakamı Fatih Kaşıkcı şehit ailelerini ziyaret etti.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kaymakam Fatih Kaşıkcı, Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu ve beraberindekilerle şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Yapılan ziyaretlerde şehit aileleri ile sohbet eden Kaymakam Fatih Kaşıkcı ailelerin ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. Şehit aileleri ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek devletimizin ve milletimizin destekleri kendilerini gururlandırdığını vatanın ve milletin birliğinin daim olması yönünde temennilerde bulundular.

Kaymakam Fatih Kaşıkcı; " Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve yakınları için ne yapsak azdır.  Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz." diyerek ziyaretini sonlandırdı.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber