Başyayla’da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı

Başyayla’da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı

Türkiye’nin gündemindeki konu için il ve ilçelerde komisyonlar kuruldu

Başyayla Kaymakamı Fatih KAŞIKCI başkanlığında ‘Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Toplantısı’ yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Fatih Kaşıkcı, Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akça, İlçe Emniyet Amir V. Recai Togay, İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Göksu, İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdür V. Raif Çayır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cura, İlçe Müftüsü Ramazan Demirci, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Elif Sakine Navgasın, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdür Mustafa Ateş katıldı. 

Toplantıda  Dr. Elif Sakine Navgasın uyuşturucu ile mücadele çalışmaları konusu hakkında sunum yaptı.  Sunum sonrasında uyuşturucu ile mücadelede yapılacak koruyucu ve önleyici faaliyetler, farkındalık eğitimleri ve sosyal uyum çalışmaları ile tedavi hizmetleri konularında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

basyayla-kaymak.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber