Başyayla’da Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Başyayla’da Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıl dönümü kutlamaları Lütfi Elvan Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk koyma merasimi ile başladı. 

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Kent Meydanında bulunan Atatürk Heykeli önünde gerçekleşen Çelenk koyma törenine İlçe Kaymakamı Fatih Kaşıkcı, Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akça, kurum amirleri, Siyasi Parti ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akça yaptı. Konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zafer Bayarım Kutlama Mesajı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Balcı tarafından okundu.

basliksiz-1-102.jpg

Tören alanındaki kutlama Kaymakamlık Makamında Kaymakam Fatih Kaşıkcı tarafından tebriklerin kabulü ile program sona erdi.
 

Başyayla’da Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Başyayla’da Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber