BayKamber Markalaşmanın Püf Noktasını Anlattı

BayKamber Markalaşmanın Püf Noktasını Anlattı

Türkçenin Başkentinde Evrensel Markalaşma konulu konferans düzenlendi.

Dün saat 14:00’de Karaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen konferansın konuğu, Ünlü "İş Adamlarının, Siyasetçilerin ve Sanatçıların", Türkiye'nin En Meşhur Markalaşma Uzmanı; Mevlüt Kanber idi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Kamu - Üniversite - Sanayi ve İSİMDER tarafından organize edilen konferansa protokol üyeleri yanı sıra sanayici ve işletme temsilcileri katıldılar.

Açılış konuşması yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, özellikle Türkçe markalaşma konusunda bilinçlendirmenin artırılması amacıyla böyle bir program düşündüklerini ifade etti.

BayKamber konferansında marka konusunda yapılan doğruları ve yanlışları anlattıktan sonra markalaşma süreçleri konusunda fikirler verdi.

İnsanların markalaşırken ilk atması gereken adımın farklılaşmak olduğunu ifade eden BayKamber bu adımında temelinin isim olduğunu ifade etti.

Ulusal ve global düzeyde markaların bir birine benzemeye çalıştığını bununda faydalı olmayacağına vurgu yapan Baykamber ismin akılda kalıcı, melodik, bütün dillerde aynı sesle yazılıp aynı sesle okunabilen ve dünyanın her yerinde tescillenebilen bir isim olması gerektiğini anlattı.

Program günün anlamına binaen plaket verilmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber