Bayramda Sağanak Yağış Uyarısı

Bayramda Sağanak Yağış Uyarısı

Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde İçin Bayram'da Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre; Ramazan Bayramı süresince Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray genelinin yağışlı hava sistemin etkisinde kalacağı, aralıklı ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.
 
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 15.06.2018 Cuma gününden itibaren azalarak mevsim normallerine düşmesi bekleniyor.

Mevsim şartları gereği beklenilen gök gürültülü sağanak yağışların, kısa süreli ve yerel olarak kuvvetli olma ihtimaline karşı, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz şartlar için yayınlanması muhtemel meteorolojik tahmin ve erken uyarılarımızın ilgililer tarafından takip edilerek buna göre tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.
 
Başlama – Bitiş Zamanı    
15/06/2018 13.30 Lokal  -  17/06/2018 21.00 Lokal

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber