Belediye Başkanı Çalışkan'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Çalışkan'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Başkan Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tıp Bayramı dolayısıyla, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Tüm dünyada büyük önem kazanan sağlıklı yaşam hassasiyetine paralel olarak, tıp alanında da her gün önemli gelişmeler ve yenilikler yaşanıyor. Özellikle, teknolojinin ve bilimin ilerlemesiyle birlikte doktorlarımız, tıp alanında önemli başarılara imza atıyorlar. Ülkemizin bütün vilayetlerinde açılan dev hastaneler, poliklinikler, ek binalar ve sağlık ocaklarıyla sağlık alanında yepyeni bir dönemi başladı. İnanıyorum ki ülkemiz önümüzdeki dönemlerde tıbbın her alanında dünyaya örnek teşkil edecek; Türk bilim adamlarımız ise geliştirdikleri yeni yöntemler, buluşlar ve başarılarıyla tıp dünyasında çığır açacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına ülkemizin dört bir yanında fedakârca hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, ilimizde bir dönem başarıyla görev yaparken Hakk’ın rahmetine kavuşan Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu’nu ve ebediyete intikal etmiş tüm hekimlerimizi rahmetle anıyor, tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber