Belediye Çalışıyor Karaman Güzelleşiyor

Belediye Çalışıyor Karaman Güzelleşiyor

Karaman Belediyesi, son yıllarda ağırlık verdiği, ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarına devam ediyor. Mevcut parklardaki tadilat çalışmalarının yanı sıra şehir girişlerindeki refüj düzenlemeleri ile Karaman daha da güzelleşiyor.

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Karaman-Konya, Karaman-Bucakkışka, Karaman- Ereğli yolları üzerindeki refüjlerde gerçekleştirdiği yeşillendirme çalışmalarından sonra, Karaman-Mersin yolu üzerindeki refüjde de çeşitli türlerde çiçek ve bitki dikimi yaptı.
    
        Diğer yandan belediye ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan mevcut parklardaki yeniden düzenleme çalışmaları devam ediyor. Ekipler Valide Sultan Mahallesinde bulunan İnsan Hakları Parkını temelden ele aldı. Bu kapsamda parktaki yıpranmış ve kullanılamaz hale gelen bütün üst yapı ve mobilyalar yenilenirken, park alanı yeniden çimlendiriliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber