Belediye Meclis Üyesi İhraç Edildi, Peki Neden?

Belediye Meclis Üyesi İhraç Edildi, Peki Neden?

Karaman'da yerel seçimler öncesi belediye meclis üyeliğinde listede yer bulan Emir Musa Beydilli için sürpriz yorumları yapılmıştı. Şimdi iadeli taahhütlü ihraç yazısı gündemde.

Karaman kamuoyu yerel seçimler öncesi Karaman'da siyasi partilerin adeta liste savaşlarına şahit olmuştu.

Şüphesiz o dönem en çok dikkat çeken isimlerden biri de Emir Musa Beydilli oldu. Beydilli seçimlerde belediye meclis üyesi olmayı AK Parti sırasından başardı. Ancak kamuoyunun ne olduğunu bilmediği bir konuda Beydilli'nin partisinden ihracı gündeme geldi.

AK Parti Karaman il başkanlığından bugün yapılan yazılı açıklamada;

Emir Musa Beydilli hakkında İl Disiplin Kurulumuz tarafından 15.03.2019 tarihinde verilen kesin ihraç kararı Genel Merkez tarafından 09.05.2019 tarihinde onaylanmıştır. Emir Musa Beydilli ekli PTT evrağından anlaşılacağı üzere 21.05.2019 tarihinde kendisine tebliğ edilerek kesin ihraç işlemi sonuçlanmıştır. Bu bilgi Karaman Belediyesine 27.05.2019 tarihinde bildirilmiştir. Partimizden ihraç edilen Emir Musa Beydilli tarafından partimize verilen herhangi bir istifa dilekçesi yoktur." denildi.

basliksiz-2-095.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber