Belediyeden Milletin İradesine Büyük Destek

Belediyeden Milletin İradesine Büyük Destek

15 Temmuz 2016 tarihinde TSK içerisinde bir avuç cuntacının teşebbüs ettiği darbe girişimine karşı Karaman üç gündür demokrasi nöbetine kararlılıkla devam ediyor. Karaman Belediyesi, milletin iradesine büyük destek sağlıyor.

Darbe girişiminin başladığı ilk anlardan itibaren, caddeleri ve meydanları dolduran Karamanlılar, üç gündür akşam saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar tek yürek, tek nefes demokrasi nöbetine devam ediyor. Karaman Belediyesi, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler omuz omuza darbeye karşı tepkisini en güzel biçimde gösteriyor. Karaman Belediyesi'ne bağlı ekipler de vatandaşların ihtiyaç duyduğu bütün konularda büyük destek sağlıyor.

Başkan Çalışkan Vatandaşlarla Omuz Omuza 

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, darbe girişiminin başladığı ilk andan itibaren vatandaşlarla omuz omuza vererek örnek bir demokrasi mücadelesi veriyor. “Darbe karşıtı organizasyonların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” diyen Başkan Çalışkan: "Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda indiğimiz bu meydanlardan ancak onun talimatları ile çekiliriz. Bu vatan, bu bayrak, bu ezan, bu devlet bizim. Her ne pahasına olursa olsun demokrasi mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bu mücadelede sağduyusunu kaybetmeyen, kararlılığından taviz vermeyen milletimize yürekten teşekkür ederim" dedi.

Meydanda Vatandaşlara Su ve Yemek İkram Ediliyor

Karaman Belediyesi, sabahın ilk saatlerine kadar meydandan ayrılmayan vatandaşlar için su, çorba ve yemek ikramında bulunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, canla-başla vatandaşların ihtiyaç duydukları temel gıda ihtiyaçlarının başta olmak üzere verdiği lojistik hizmetlerle örnek bir tavır sergiliyor.

Belediye Otobüsleri Ücretsiz Hizmet Veriyor

Vatandaşların milli iradeye sahip çıkmak üzere meydanlara ulaşabilmesi için belediye otobüsleri sabaha kadar aynı güzergâh ve seferlerde ulaşım hizmeti veriyor.

Diğer yandan dün (18.07.2016) akşam düzenlenen program dâhilinde meydanda toplanan binlerce vatandaş, Konya Mehteran ekibinin seslendirdiği marşlarla büyük coşku yaşadı. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber