BEM – BİR - SEN Genel Başkanı Uslu ve Beraberindeki Heyetten Vali Işık’a Ziyaret

BEM – BİR - SEN Genel Başkanı Uslu ve Beraberindeki Heyetten Vali Işık’a Ziyaret

Bem – Bir - Sen Genel Başkanı Levent Uslu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Evren Çakır, Memur Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ile il özel idaresi temsilcilerinin katıldığı heyeti makamında kabul etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem – Bir - Sen) Genel Başkanı Levent Uslu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Evren Çakır, Memur Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ile il özel idaresi temsilcilerinin katıldığı heyeti makamında kabul etti.
 
14 Ocak 2021 Perşembe günü Valilik Makamında gerçekleşen ve Belediye ile Özel İdare çalışanlarını ilgilendiren sosyal denge tazminatının ele alındığı ziyarette, BEM–BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, yerel yönetimler konusunda genel yetkili sendika olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, sendikalarının çalışmaları hakkında Vali Işık’a bilgiler verdi.
 
Ziyaretin akabinde 4688 sayılı Kamu Görevlileri ve Sendikalar Kanunu ile Yerel Yönetim Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme hükümleri gereği, Karaman İl Özel İdaresi ve Bem – Bir - Sen arasında, Vali Mehmet Alpaslan Işık ve Sendika Genel Başkanı Levent Uslu tarafından il özel idaresi memurlarına yönelik sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. 
 
İmzalanan protokol sonrası Vali Mehmet Alpaslan Işık, sözleşmenin il özel idaresi çalışanları için hayırlı olmasını diledi. Ardından Genel Başkan Uslu’nun günün anısına Vali Işık’a hediye takdim etmesiyle program sona erdi.
 

dsc_9654.jpg

dsc_9645.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber