Beşiktaş Geleceğin Yıldızlarını Arıyor

Beşiktaş Geleceğin Yıldızlarını Arıyor

Karaman Beşiktaş Futbol okulu birinci yılını tamamladı

Karaman Beşiktaş Futbol Okulu tarafından yapılan açıklamada;

"Ahlaklı, takımdaşlık ve arkadaşlık duygusuna sahip çalışkan sporcular yetiştirmek, çocuklarımızın evde tablet,telefon,bilgisayar ve dışarıda ki kötü alışkanlıklardan uzak, spor yapan sağlıklı bireyler olmalarına katı sağlamak için çıktığımız yolda faaliyetlerimiz devam etmekte.

Karaman Beşiktaş Futbol okulu öğrencilerimizden Yağız Uysal ve Ramazan Kayra Başer, hocalarımızın raporları doğrultusunda Beşiktaş Futbol Akademisi koordinatörümüz Gökhan Ataş tarafından 29-30 haziran tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Beşiktaş Alt yapı seçmelerine davet edildiler. Ayrıca daha önce Mersin'de yapılan futbol okulları turnuvasında scout hocamız Ali Çebi tarafından seçilen Melih Eren Uluer'de gelişiminin gözlemlenmesi için seçmelere katılacak.

Seçmelere davet edilen sporcularımız Karaman Beşiktaş Futbol Okulu büromuzda bir araya geldiler. Teknik direktörümüz Ramazan Delen, antrenörlerimiz Yunus Tunç ile Abdullah Yücer'in değerli çalışmaları ve velilerimizin destekleriyle Beşiktaş ve Türk futbol alt yapısına sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Yaz dönemi için de 5-15 yaş arası çocuklarımızın kayıtları devam etmekte bizlere 0538 574 84 96 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Seçmelere katılacak sporcularımıza başarılar diliyoruz. " denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber