Beşiktaşlı Futbolcunun Memleketi Karaman'da

Beşiktaşlı Futbolcunun Memleketi Karaman'da

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Karamanlı Sertan Eser Karaman Beşiktaş Futbol Okulumuzu ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada;

"Beşiktaş'mızın eski futbolcularından hemşehrimiz Sertan Eser Karaman Beşiktaş Futbol Okulumuzu ziyaret etti. Karaman'dan yetişip  Beşiktaş, Konyaspor, Adanaspor, Sakaryaspor, İstanbulspor, Malatyaspor, Gençlerbirliği, Büyükşehir Bld.Spor, ve Kasımpaşa formalarını giyerek uzun yıllar üst düzey futbol oynayan yıldız futbolcu şimdilerde antrenör olarak Türk futboluna hizmet etmekte. Kendisi davetimizi kırmayıp antrenmanımızı ziyaret etti. 

Sporcu çocuklarımıza öğütler veren Sertan Eser " Beşiktaş forması giyenler yalan söylemezler, hile yapmazlar çok çalışırlar ahlaklı olurlar ve şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanırlar bende sizler gibi bu sahalardan yetiştim çok çalıştım, hocalarımın sözlerini dinledim şu an bende antrenörlük yapıyorum sizlerin hayalinde ki birçok kupayı kaldırdım, çok değerli futbolcularla Şifo Mehmet, Rıza Çalımbay, Ali Gültiken ve Sergen ile aynı takımda yer aldım çok büyük hocalarla çalıştım Daum gibi sizlerde çok çalışarak başarabilirsiniz Karaman'da Beşiktaş Futbol okulunun olması sizler için büyük şans başkanlarınızın ve hocalarınızın azmini iyi değerlendirin, sizlerde Karaman'ımızı en iyi şekilde temsil edin" dedi.

Antrenmanın tamamını izleyen Sertan Eser bizlere önemli tavsiyelerde bulundu her zaman Karaman Beşiktaş Futbol Okulu olarak sporcu çocuklarımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Beşiktaş'ın alt yapı antrenörlüğünü de yapan yıldız isim birkaç öğrencimiz ile özel olarak ilgilendi. Karaman Beşiktaş Futbol Okulu olarak kendisine yapmış olduğu nazik ziyaret için çok teşekkür ediyoruz. Karaman'da Beşiktaş'ımızı güçlü şekilde temsil edip, alt yapıya futbolcu yetiştirmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. " denildi.

img-20190610-wa0014---kopya.jpgimg-20190610-wa0048.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber