Beyaz Zambak İlkokulundan Muhteşem Gece

Beyaz Zambak İlkokulundan Muhteşem Gece

Karaman’ın özel eğitim kurumlarından Beyaz Zambak yine harika bir program sundu

Karaman’da eğitim müfredatının yanı sıra yaşattığı değerlerle taraflı tarafsız her kesimin beğenisini toplayan Beyaz Zambak Eğitim Kurumları Çanakkale Zaferini unutmadı.

Dün gece Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz salonunda, 18 Mart zaferini için düzenlenen Hilal Uğruna isimli programa katılım yoğundu.

Öğrencilerin o günlerin acısını, kahramanlıklarını ve maneviyat iklimini aktardığı programda, öğrencilerin performansı göz doldurdu.

Şiirlerin okunduğu ve zaferin anlatıldığı programda izleyiciler duygulu anlar yaşarken sahnede çocuklarını gören veliler mutluluklarını gizleyemediler.

Programın en dikkat çekici kısımlarından biri öğrencilerin ellerini kan kırmızısı boyaya batırarak Türkiye Haritasını boyamaları oldu.

Okul yöneticilerinden yapılan açıklamada “Böyle güzel bir salonu, özel bir günde kullanma imkanı sundukları için başta Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül olmak üzere tüm üniversite personeline teşekkür ederiz. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayıp bizimle geceyi paylaşan öğrenci velilerine, yakınlarına ve misafirlerimize teşekkür ederiz.” denildi.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber