Beyaz Zambak’ta Etkinlikler Devam Ediyor

Beyaz Zambak’ta Etkinlikler Devam Ediyor

Hilal Uğruna Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 17 Mart günü saat 19:45’de KMÜ 15 Temmuz Konferans salonunda.

Karaman’da yeni okul inşaatı devam eden Beyaz Zambak eğitim kurumunda etkinlikler hız kesmiyor. Yarın akşam minklerden Çanakkale programı Karamanlılar ile buluşuyor.

Karaman’ın özel eğitim kurumlarından olan Beyaz Zambak İlkokulu öğrencilerin eğitimi ve öğretiminde hassasiyetlerine dikkat ediyor.

AFAD Görevlilerinden Yangın Tatbikatı

Olası bir yangın durumunda nasıl davranılması gerektiği öğrencilere AFAD görevlileri tarafından anlatıldı. Deprem ve yangın tatbikatının da yer aldığı programda öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirildi.

Biriktirdikleri Paralar İle Kitap Aldılar

Etkinlik kapsamında yaklaşık 1 ay önce öğrencilere kumbaralar dağıtıldı. Öğrencilere bu kumbaralarda harçlıklarından biriktirerek tasarruf yapmayı ve değerlendirmeyi öğrendiler.

Okul içinde açılan kitap standında da birikimleri ile kitap aldılar.

Öğrenci ve Velilerden İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Çalışması

Öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 8 aileye yardımda bulunuldu. Öğrencilerin yardım ve merhamet duygusunu pekiştiren bu çalışma ile öğrenci ve aileler toplanan paralar ile ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen ailelere malzeme yardımında bulundular.

 

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber