Beydilli Siyasette Yeni Bir Liman Arayacak mı?

Beydilli Siyasette Yeni Bir Liman Arayacak mı?

Karaman’da yerel seçimlerde en çok konuşulan isimlerden biri Emir Musa Beydilli olmuştu.

AK Parti’den Karaman Belediye Meclis üyeliğine aday gösterilen Emir Musa Beydilli’nin adaylığı çok tartışma konusu olmuş AK Partinin Karaman’da kaybetmesinin sebepleri arasında bile bu konu konuşulmuştu.

Daha sonra ise Beydilli’nin AK Parti’den ihraç edildiği bilgisi kamuoyunun gündemini meşgul etmişti.

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan’ın sosyal medya hesabından ise bugün Beydilli’nin durumuna ilişkin yeni bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada; “Karaman Belediye Meclis üyesi Emir Musa Beydilli’nin Meclis üyeliğinin düşürülmesi hakkında Ak Parti Karaman İl Başkanlığı olarak YSK ya açtığımız dava neticesinde mazbatası iptal edildi. Yerine ise Ak parti listesinden sıradaki adaya mazbata verilmesine karar verilmiştir.” Denildi.

Açıklamaya göre Emir Musa Beydilli'nin boşalan Belediye Meclis Üyeliği koltuğuna İsmail Gökyel'in geçmesi bekleniyor.

Şimdi gözler sol şeritten sağ şeride dümen kıran Beydilli’nin bu durumdan sonra yeni bir siyasi liman arayıp aramayacağı oldu.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber