Beyşehir Gölü Kıyıları Martıların Akınına Uğradı

Beyşehir Gölü Kıyıları Martıların Akınına Uğradı

Beyşehir Gölü kıyıları havaların soğuması ile birlikte martıların akınına uğradı.

Konya'da Beyşehir Gölü kıyıları havaların soğuması ile birlikte martıların akınına uğradı.

Kış mevsiminin yaklaşması ve iyice soğuyan havalar nedeniyle yiyecek arayışı içerisine giren martılar, sürüler halinde Beyşehir kent merkezinin kıyılarına akın etti.

Su seviyesi düşen göl sularında sulara dalarak küçük balıklarla beslenmeye çalışan martılara, sahile gezintiye gelen bazı vatandaşlar da yiyecek desteği veriyor.

Yanlarında getirdikleri ekmek veya simitleri parçalara bölerek göl kıyılarında havaya atmasıyla birlikte kapabilmek için birbiriyle adeta yarış içerisine giren martılar, günbatımı vaktinde güzel görüntüler sergiliyor.

Koray-Ayşe Sevilmiş çifti de ilçenin simgesi haline gelen martıları besleyebilmek için göl kenarına geldiklerini belirterek, "Göl sahilinde birçok kişinin martıları ekmekle beslediğini gördük. Bu manzara çok hoşumuza gitti." dedi.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber