Beyşehir’de Yasağa Uymayan Yüksek Tonajlı Araçlara Ceza

Beyşehir’de Yasağa Uymayan Yüksek Tonajlı Araçlara Ceza

Beyşehir İlçe Merkezine Yasak Giren Yüksek Tonajlı Araçlara Trafik Ekiplerinden Cezai İşlem

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, çevre yolundan gitmesi gerekirken yasak olmasına rağmen ilçe merkezine giriş yaparak seyreden yüksek tonajlı araçlara trafik ekipleri tarafından ceza uygulanıyor.

Demirkapı Tüneli'nin tamamlanıp Beyşehir-Derebucak-Serik ilçeleri güzergahlı yeni Konya Antalya kara yolunun ulaşıma açılmasının ardından Beyşehir ilçe merkezinde şehir içerisinde oluşan trafik yoğunluğu ile şehir merkezinden geçiş yapan yüksek tonajlı araçların trafiği olumsuz etkilemesi dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yeni bir karar alındı. Karara göre, yüksek tonajlı araçların ilçe merkezinden geçişleri yasaklandı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Bürosu Amirliğine bağlı ekipler ise alınan kararın uygulanmaya başlanmasının ardından denetimlerini sıklaştırdı. Şehir merkezinde muhtelif noktalarda uygulama yapan trafik ekipleri, çevre yolu yerine ilçe merkezini kullanarak yasağa uymayan araç ve sürücülerine cezai işlem uygulamaya başladı. Denetimlerin bundan sonra her gün, gün boyu devam ettirileceği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber