Binbir Kilise Çevre Düzenleme Çalışmaları Görüşüldü

Binbir Kilise Çevre Düzenleme Çalışmaları Görüşüldü

Karadağ eteklerindeki Değle Örenyeri mevkiinde bulunan Binbir Kilisenin Çevre Düzenlemesi Projesi ile ilgili olarak yetkililer Karaman Valisi Fahri Meral ile görüştüler

24 Kasım 2017 Cuma günü saat 15.00’de Valilik Makamında gerçekleşen ziyaret kapsamında KUTEM Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayri Ulvi, Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Abdullah Orman ile KOP İdaresinden uzmanlar Ahmet Suad Toprak, Seda Eymir ve İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Mehmet Samet Sucu projenin içeriği ve detayları hakkında Vali Fahri Meral’e bilgi verdiler.
 
Kurumlararasındaki işbirliği çerçevesinde Karaman için önemli bir turizm merkezi sayılan bölgenin cazibesinin artırılması ve Karaman turizmine kazandırılması amacıyla gerçekleşen ziyarette projenin detayları görüşülmüş olup, hayata geçirilmesi noktasında sürdürülecek çalışmaların ivme kazanması gerektiği belirtilmiştir.
 
KOP İdaresi 2017 yılı yatırım programı içerisinde yer alan ve 16 Ekim 2017 tarihinde KOP İdaresi ile Karaman İl Özel İdaresi arasında imzalanan proje çevresinde Binbir Kilisenin Çevre düzenlemesi Projesi hayata geçirilmişti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber