Bir Üst Kuşak İçin Ter Döktüler

Bir Üst Kuşak İçin Ter Döktüler

Karaman’da tekvando kuşak geçiş sınavları yapıldı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando İl Temsilciliği 2017 yılı faaliyet programında yer alan ikinci dönem tekvando kuşak sınavı, yapılan terfi sınavlarının ardından sona erdi.

Karaman Piri Reis Kültür Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bir üst kemere yükselme sınavlarında Gençlik ve Spor Kulübü, Performans Spor Kulübü, İl Özel İdare Spor Kulübü, Akademi Spor Kulübü, Erdem Spor Kulübü ve Halk Eğitim Spor Kulübü öğrencileri kuşakta terfi alabilmek için ter döktü. Yaklaşık 170 sporcunun katıldığı terfi sınavlarına sporcu aileleri salon kapısından çocuklarına destek verdiler. Sporculara kuşakları ise komisyon üyeleri; İl Temsilcisi Ali Can, Antrenörler Sadullah Bacaksız, İbrahim Kafalı, Halil Acarlı, Eylem Yıldırım tarafından verildi.

Sporcu velilerinin büyük ilgiyle izledikleri kuşak sınavında sporcular takdir topladı.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber