Bir Zamanlar Düğün Salonuydu!

Bir Zamanlar Düğün Salonuydu!

Beyazkent Hanımlar Kültür ve Spor Merkezi Oldu

Yürüttüğü çalışmalarla şehrin çehresini değiştiren Karaman Belediyesi, yatırım ve hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Tamamlanan çalışmaların eski görüntülerine bakıldığı zaman bu değişim açıkça görülüyor.

Bu değişimi açık bir şekilde gösteren çalışmalardan biri de Beyazkent Hanımlar Kültür ve Spor Merkezi. Mülkiyeti Karaman Belediyesi'ne ait olan bina yıllar boyunca özel işletmelere kiraya verilmiş, kullanıldığı süre boyunca da zamanla yıpranarak kullanılamaz bir hale gelmişti. 2014 yılına kadar bu şekilde kullanılan bina Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın talimatları tahliye edildi. Dış ve iç yapısı baştan aşağı tadilat edilen bina Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'ne dönüştürüldü. Merkezde düzenlenen spor aktiviteleri ve bir çok branştaki kurslara Beyazkent, Yunuskent ve çevre mahallelerden gelen hanımlar yoğun ilgi gösteriyor. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber