Birer Turizm Farkıyla Konya Hastanelerine Ulaşıyorlar

Birer Turizm Farkıyla Konya Hastanelerine Ulaşıyorlar

Karaman’da çeşitli rahatsızlıklarından dolayı Konya’da hastanelere gitmek isteyen vatandaşlar Karaman Seyahat Birer Turizm ile servis hizmetinden faydalanıyorlar

Karaman’ın yerli firmalarından olup hizmete başladığı günden bu yana servis ve araç kalitesini artırmaya devam eden Karaman Seyahat Birer Turizm Konya’da servis imkânı ile rahatsızlığı bulunan Karamanlılara ayrı bir hizmet sunuyor.

Karaman Otogar'dan 07:00, 07:30, 08:30, 09:30 saatlerinde hareket eden otobüslerine, Meram Tıp, SSK, Eğitim Araştırma, Başkent Hastanesi, BSK, Mevlana ve Numune Hastanelerine ücretsiz servis hizmeti sağlanıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan firma sahibi Sezai Birer; “Karamanlı hemşerilerimize kurulduğumuz günden bu yana bize olan teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz. Karamanlıların bize olan teveccühüne en iyi şekilde karşılık verebilmek için ekibimizi, araçlarımızı iyileştirerek daha kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz.” dedi.

Karaman Konya Otobüs Sefer Saatleri

Konya Karaman Otobüs Sefer Saatleri

sefer.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber