Birinciliği İkiz Kardeşiyle Sevincini Ailesiyle Paylaştı

Birinciliği İkiz Kardeşiyle Sevincini Ailesiyle Paylaştı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet töreninden ilginç satır başları

Dün KMÜ 15 Temmuz Salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler mezun olmanın mutluluğunu aileleri ile paylaştı.

Düzenlenen törende ise dikkat çeken durumlar törenin satır başlarını oluşturdu.

İkiz Kardeşlerin Okul Dereceleri

El sanatları Bölümü, Geleneksel El Sanatları Programı öğrencileri olan Sevgi Kapusız, Seher Kapusız kardeşler teknik bilimleri dereceyle bitiren öğrenciler oldular. İkiz kardeşler aynı not ortalaması ile birincilik ve ikincilik de yerlerini alırken mutluluklarını aileleri ile paylaştılar.

Minik Kız Babasının Mezuniyetini Gördü

Her anne babanın hayalleri arasında çocuklarının iyi bir okuldan mezun olması ve bu mutluluğu görmeleri vardır. Ancak dünkü mezuniyette bu durumun tam tersi yaşandı.

Bilgisayar Teknolojileri bölümü Bilgisayar Programcılığı programı öğrencisi olan Ali Güven, bölümünü birincilikle tamamladı. Ödülünü almaya da minik kızı ile birlikte çıktı. Minik kızın kamera karşısındaki sevimli halleri salonda bulunanları gülümsetti.

Karaman’ın Ayşe Hocası da mezuniyet coşkusu yaşadı

Karaman Halk Eğitim merkezi kursları kapsamında faaliyetlerine devam eden Ayşe Can’da mezuniyet coşkusu yaşayanlar arasında idi. El Sanatları Bölümü, Geleneksel El Sanatları Programını tamamlayan Ayşe Hoca eğitim performansı ile dikkat çekti

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber