Bisiklette Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Bisiklette Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet takımı “İzmir Çakabey MTB Cup C2” yarışlarında 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak madalya serisine bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan ve İzmir’de düzenlenen “İzmir Çakabey MTB Cup C2” yarışlarında 14 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi, gençler ve yıldızlar kategorilerinde elde ettiği 1 altın, 1 gümüş e 1 bronz madalya ile madalya kürsüsündeki yerini aldı. Karaman ekibine İzmir yarışlarında madalya kazandıran isimler genç kızlarda Azize Bekar, yıldız kızlarda ise Sevim Gerçek ve Sırma Nur Aydın oldu.

Karaman’ın bisiklette çok ciddi bir yol kat ettiğini belirten bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet takımı olarak katıldığımız yarışlarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Muğla ve Konya’da düzenlenen yarışlarda elde ettiğimiz başarıyı bu hafta “İzmir Çakabey MTB Cup C2” yarışlarında da devam ettirdiğimiz için mutluyuz. İnşallah önümüzdeki hafta Ordu’da yapılacak yarışlarda da madalya kürsüsünde yerimizi alarak başarı serimizi devam etmek istiyoruz” dedi.

karaman-bisiklet-1_4-001.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber