"Bizim Eller" Klibi Karaman'da Gönüllere Dokundu

"Bizim Eller" Klibi Karaman'da Gönüllere Dokundu

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı: “Bu eller bizim. Bu memleket bizim. Yapacak çok işimiz var. Bizim memleket ehline emanet”

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, yeni bir video kliple yine gönüllere hitap etti. “Bizim Eller” ismiyle ve “Ehline Emanet” hashtagi ile yayınlanan video klip eğitim, sağlık, üretim, kültür ve ekmek konularında vatandaşlara sıcak ve güven dolu mesajlar veriyor.

Beden dilinde güven ve emniyet anlamı taşıyan “açık el” teması üzerine kurgulanan videoda Başkan Adayı Kalaycı şehrin tüm unsurlarına sahip çıkarak “Bu eller bizim. Bu memleket bizim.” vurgusu yapıyor.

Kısa sürede binlerce izleyiciye ulaşan ve büyük beğeni kazanan video klipte yer alan ve toplumda saygın bir konumda bulunan bazı isimlerin MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı olmaları da dikkatlerden kaçmadı.

thumbnail_bizim-eller-klip-2.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber