Bölgemizde Hava Durumu

Bölgemizde Hava Durumu

Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde'yi bu hafta ılık ve yağışlı bir hafta bekliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Bölgemizin (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) Yarın Öğle Saatlerinden İtibaren Orta Akdeniz Üzerinden Gelen Ilık ve Yağışlı Havanın Etkisine Girmesi Bekleniyor!

Genel Durum

Yapılan son değerlendirmelere göre, bölgemizin yarın (26.11.2018 Pazartesi günü) öğle saatlerinden itibaren batı kesimlerden başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine gireceği ve hava sıcaklıklarının artacağı bekleniyor. Ancak 29.11.2018 Perşembe gününden itibaren, Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen yeni bir soğuk hava ile birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Yağışların hafta sonuna kadar bölgemiz genelinde aralıklarla görüleceği, haftanın ilk yarısında yağmur ve sağanak şeklinde meydana gelecek yağışların hafta sonuna doğru bölgemizin yüksek kesimlerinden başlayarak karla karışık yağmur ve kar yağışına dönmesi bekleniyor.

Oluşması Muhtemel Riskler

Buzlanma - Don Olayı-Ulaşımda Aksamalar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber