Bölgemizde Hava Sıcaklıkları Düşüyor

Bölgemizde Hava Sıcaklıkları Düşüyor

Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde illerinde çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları düşecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; halen mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte Çarşamba (10.11.2021) gününden itibaren hissedilir derecede (6-12 derece) azalarak; bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) mevsim normallerine ve yer yer altına ineceği tahmin ediliyor.

Bölgemizde beklenen hava durumu;

09.11.2021 Salı: Bölgemizin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

10.11.2021 Çarşamba günü Rüzgarın, bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) kuzey yönlerden fırtına ve kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yüksek kesimlerinde (Toroslar) hamleli yer yer tam fırtına (90-100 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 11.1.2021 Perşembe sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bölgemizi etkilemesi beklenen soğuk hava dalgasının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber