Bonzai Zehirinden 1 Haftada İkinci Kez Hakim Karşısında

Bonzai Zehirinden 1 Haftada İkinci Kez Hakim Karşısında

Zehir tacirleri dün Karaman girişinde kiralık araçlarda gözaltına alındılar

Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi.  Yapılan iki farklı başarılı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Zanlılardan Ü.T.Koraş’ın daha 4 gün önce de hakim karşısına çıktığı ve adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenildi. Serbest kalan Ü.T. Koraş’ın İstanbul’a gittiği ve Karaman’a dönüşünde yanında bulunan 3 kişi ile birlikte (A.Ö – H.Ç – B.K ) bonzai zehiri ile yakalandığı öğrenildi.

89 gr bonzai ile yakalanan zanlıların yakalandıkları zaman az madde ile yırtmaya çalıştıkları ancak bonzai zehrini kekik, yavşanotu, nane ve tütün ile sararak yüksek rakamlara özellikle Karaman Belediyesi tarafından organize edilen kalabalık şenlik alanlarında ve istasyon caddesinde sattıkları öğrenildi.

Yapılan ikinci bir operasyonda ise yine İstanbul’dan aldıkları zehiri Karaman’a getiren A.Yılmaz ve M.Eveği 116 gr bonzai ile yakalandılar.

Emniyetteki sorguları tamamlanan Karamanlı zehir tacirleri bu sabah Karaman Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarıldılar.

bozair-001.jpg

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber