Bozoğlu ve Bulut Ailelerin Mutlu Günü

Bozoğlu ve Bulut Ailelerin Mutlu Günü

Lütfi Arslan’dan geline “Damadın damarına basma” nasihati

Karaman esnaflarından Mesut Reklam olarak bilinen Mesut Bozoğlu ve Suna Bozoğlu çiftinin biricik kızları Büşra ile Yeşildere Muhtarı Lütfi Bulut ve İmran Bulut çiftinin oğulları Mustafa dün gece düzenlenen törenle dünya evine girdiler.

Karaman Öğretmenevi Otağ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen törene çiftin yakınları, aile dostları ve arkadaşları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Karaman Belediyesi adına Ümit Özyurt’un kıydığı nikâhın şahitleri Talat Şentürk, Nurten Gümüş, Ali Varol ve Lütfi Arslan oldu.

Atılan imzaların ardından Palmiye Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Arslan evlilik cüzdanını Damat Mustafa Bulut’a vererek aile sorumluğunun farkında olmasını öğütledi. Ayrıca gelinin damadın ayağına basması konusunda da Arslan geline “ayağına bas, koluna bas neresine basarsan bas ama damarına basma” diyerek çiftin mutluluğunu paylaştı.

basliksiz-1-095.jpg

Çifte ayrıca AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk tarafından hediye edilen Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

Düğün töreni daha sonra pasta kesilmesi ve takı töreni ile devam etti.

 

 

Bozoğlu ve Bulut Ailelerin Mutlu Günü

Bozoğlu ve Bulut Ailelerin Mutlu Günü

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber