Bu Dolmuş Hatlarında, Yeniden Düzenleme Yapılacak

Bu Dolmuş Hatlarında, Yeniden Düzenleme Yapılacak

Karaman Belediye Meclisini 2017'nin ilk toplantısında bekleyen gündem maddeleri

Belediye Meclisi, aşağıda belirtilen gündem üzerinde gerekli müzakereyi yapıp karar almak üzere,5393 sayılı yasanın 20-21.maddeleri gereğince 02.01.2016 Pazartesi  günü saat:15.00'de Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı yapacaktır.                                                                                                         
         
1-5393  Sayılı  Yasanın  25.  maddesi  gereğince, Gizli  oyla, bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için, beş üyeden oluşacak  Denetim Komisyon Üye seçimi.

2-5393 Sayılı Kanuna göre 2016 yılında çalışan ve 2017 yılında devam edecek olan Tam Zamanlı Sözleşmeli Personellerin unvanları bazında aylık net ücretlerinin belirlenmesi konusu.

3- Belediyemiz 2017 Mali Yılı Bütçesinde yapılan değişiklik dolayısıyla revize edilen 2017 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi konusu. 

4- Günün 24 saatinden fazla çalışma gösteren Belediyemiz Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü  personeline 2017  yılı içerisinde,  2017 yılı  Mali yılı  Bütçe kanunun (K) cetvelinde belirtilen Miktar üzerinden yeniden; Zabıta Müdür ve personeli ile İtfaiye Müdür ve personeline aylık maktu en Bürüt 327,00.-TL olarak, belirlenmesi konusu;

5- Birleşik 1 nolu Otogar ve 6 nolu Toki Otogar minibüs hattında mahalle içinde yoğun araç trafiği olmasından dolayı yeniden düzenlenmesi talebi konusu.

6- Karaman İli , Merkez İlçe, Yenişehir Mahallesi, 213 ada 31 Nolu parsel de bulunan Mey Alkollü İçkiler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Karaman Suma Fabrikası olarak Atık Su Arıtma Tesisinden çıkan biogazın yakıt olarak buhar kazanlarında yakılması ve mevcut yangınla mücadele sisteminin bu amaçla revize edilmesi için; Yeni Saha Betonu üzerine yerleştirilecek biogaz depolama balonu ve desülfirizasyon ünitesi, Her biri 400 m3 ve yaklaşık her biri 54 m2 tabana oturumlu 2 adet çelik yangın su depoları ve yaklaşık 54 m2 tabana oturumlu yangın pompa istasyonu, Yeni saha betonu üzerine yerleştirilecek kojenerasyon ünitesi kurulumları planlandığından gerekli inşaat ruhsat izinlerinin verilmesi için dondurulmuş sanayi alanından kalmak ve herhangi bir kapasite arttırımı yapmamak kaydı ile karar alınması konusu.

7- Karaman İli, Merkez İlçe, Çeltek Mahallesi, 3924 Ada 3 parselin Revizyon ve İlave İmar Planında Konut Alanında gösterildiği, söz konusu parselin bulunduğu adanın karşısında ‘Dini Tesis Alanı’ (Şıh Ali Semerkandi Cami) yer almakta olup mevcutta caminin önünden gelen yol ile imar planındaki yolun farklı olduğu, cami önünden gelen yolun daraltıldığı, yolların birbirini tam karşılamaması sonucu, fazla kavşak noktası oluştuğu, trafik ve ulaşılabilirlik yönünden sıkıntı oluşturduğundan bahsedilerek 3924 ada 3 parselin bulunduğu doğu cephesinin yolu karşılayacak şekilde düzenlenmesi için gerekli olan imar tadilatının yapılarak onaylanması talebi konusu. 

8- Karaman İli ,Merkez İlçe, Siyaser Mahallesi 714 ada 1 nolu taşınmazın Revizyon ve İlave İmar Planında bir kısmı yolda bir kısmı ‘Resmi Kurum Alanı’nda kaldığı görüldüğünden ve Karaman l Jandarma Genel Komutanlığı’nın ‘İmar Uygulaması neticesinde Karaman İl Jandarma Komutanlığına tahsisli olan alanın genişletilmiş olduğu, imar planı uygulaması öncesindeki sınırlarımızda kalacak şekilde imar planı tadilatı yapılmasına esas gerekli çalışmanın yapılması ve hazırlanacak belgelerin Komutanlığımıza’ gönderilmesi dendiğinden söz konusu alanla ilgili imar planı tadilatı yapılması konusu.

9- Karaman İli Merkez İlçe, Zembilli Mahallesi 1630 ada 6,7,8,9,10,11 nolu parsellerin Revizyon ve İlave İmar Planında Konut Alanı’nda kaldığı söz konusu parselleri Ticari amaçla kullanabilmek ve bu amaçla inşaat yapabilmek için ‘T1 Lejantlı Ticaret Alanı’na çevrilmesi amacıyla yaptırılan imar plan tadilatı teklifinin onaylanması konusu.

10- 925 ada 67 ve 68 nolu parsellerin Revizyon ve İlave İmar Planında Konut alanında kaldığı, söz konusu parsellere inşaat yapmak için Belediyeye başvuruda bulunulmuş, ancak uygulama görmediğinden yapı yapılmasında sıkıntılar olduğu bu sebeple 18. Madde Uygulaması için izin alındığı ve sınırların içinde Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) oranının çok fazla çıktığından uygulama sınırı içerisinde tadilat yapılması ortaya çıktığı gerekçesiyle hazırlanan imar planı tadilatı teklifinin onaylanması konusu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
2 Yorum