Bu Haberi Okumadan Hastaneye Gitmeyin

Bu Haberi Okumadan Hastaneye Gitmeyin

Karaman Devlet Hastanesi önünde alt geçit çalışmaları başladı

Haber merkezimize ulaşan şikâyet telefonları ve mail ihbarları üzerine Karaman Devlet Hastanesi önünde çalışmalarına başlanılan altgeçit projesini yerinde gördük.

Şehrin ihtiyaçları doğrultusunda hayata Karaman Belediyesi tarafından geçirilen, devlet hastanesi önünde alt geçit çalışmalarına tamamlanana kadar, yetersiz bilgilendirme ve işaretlendirmeler vatandaşı zorda bırakacağa benziyor.

Bu proje ile yaya ve araç trafiğinin yoğunlaştığı devlet hastanesi önündeki karmaşa ve tehlikeli durumların son bulması hedeflenirken çalışmalar sırasında hastaneye gelen vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Acil kapısı tarafından gelenler polikliniklere geçmekte, poliklinikler kapısı tarafından gelenler acil tarafına geçmekte zorlanıyor. Otomobil ile gelen hastalar otoparka geçmekte ayrı bir zorluk, hastaneden çıkan hastalar eczanelere geçmekte başka bir zorluk yaşıyor.

Vatandaş alt geçit ile daha güvenli olması planlanan proje için “olsun ne güzel” derken, çalışmalar sırasında yaşanan aksaklıklarda çektikleri çileye isyan ediyorlar.

Çalışmalar tamamlanana kadar hastane bahçesi, hastane otoparkları, hastaneye bağlantılı yollar ve çevrede bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarının artırılması bir nebze olsun yaşanan problemi çözecek gibi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum