Bu Hafta Karaman’ı Nasıl Bir Hava Bekliyor

Bu Hafta Karaman’ı Nasıl Bir Hava Bekliyor

Karaman'da hafta sonu yağan sağanak yağmur sokaklarda akıntılara sebep oldu.

Cumartesi günü özellikle 15:00 den sonra etkisini artıran yağış yaklaşık 1 saat sürerken bazı caddelerde birikintilere ve akıntılara sebep oldu.

Özellikle daha önceleri de yoğun yağışlarda sular altında kalan Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'ndeki Şehit Nihat Akman Caddesi sel suları nedeniyle bir süre trafiğe kapandı.

Yağış nedeniyle bazı araçlar suda mahsur kalırken, polis ekipleri caddeyi ulaşıma kapattı. İtfaiye ekipleri bir yandan tıkanan rögarları açarken, bir yandan da mahsur kalan araçları kurtardı.

Hafta sonu Karaman böyle iken bugün meteorolojiden edinilen bilgilere göre; Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra bazı bölgelerde sağanak yağmurlu olması bekleniyor.

Karaman’da bu Hafta Hava Durumu ise şöyle bekleniyor;

basliksiz-2-048.jpg

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber