Bu Halde Evinin Yolunu Bulabildi

Bu Halde Evinin Yolunu Bulabildi

Karaman’da yaşanan olayda,  gece yarısı alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı

Olay Hamidiye Mahallesi’nde yaşandı. Duruşundan ve konuşmasından alkollü olduğu anlaşılan bir vatandaş gece yarısında mahalleyi ayağa kaldırdı.

Olay anında polise direnen ve kimlik beyanında bulunmayan vatandaşın isminin çevre sakinlerinden Muhammed Yaşar olduğu öğrenildi.

Alkollü olarak kamyonetine binen Yaşar önce Ticaret ve İmam Hatip liselerinin önünde Fevzi Paşa Caddesi üzerinde durmakta olan kamyona arkadan çarptı. Daha sonra geri gelip tekrar hamle yaptığında bir kez daha çarptı.

Bindiği kamyonetinin önünü adeta ezen sürücü o vaziyette evinin bulunduğu 367 nolu sokağa kadar gelebildi. Sokak içerisinde de bir araca zarar veren kamyonet sürücüsü aracının koyduğu sırada ihbarlar üzerine oraya asayiş ve trafik ekipleri geldi.

basliksiz-1-099.jpg

Kaza sonrası hafif şekilde yaralandığı da görünen Yaşar için 112 sağlık ekipleri çağırıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesini reddeden sürücü polisle karakola gitmemek için uzun süre direndi.

“Bırakın beni evime çıkayım, Sabah kadar bir şeyim kalmaz” diye bağıran sürücü gece yarısı mahalleyi de ayağa kaldırdı.

Alkollü sürücü hakkında işlem başlatılırken kamyonet trafikten men edilerek otoparka çekildi.

 

Karaman'da Alkollü Sürücü Dehşeti

Karaman'da Alkollü Sürücü Dehşeti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber