Bu Hatayı Yapan Sürücülere Cezalar Yolda

Bu Hatayı Yapan Sürücülere Cezalar Yolda

Karaman’da kavşak kazalarının birçoğu bu hatadan kaynaklanıyor

Karaman’da artan araç trafiği ile birlikte dönel kavşaklarda ayrı bir yoğunluk yaşanıyor. Özellikle kavşak içinde bulunan araçlara, kavşağı transit geçmek isteyen sürücülerin dikkat etmemesi zaman zaman kazalara da neden oluyor.

Trafikte yaşanan bu durumu takibe alan Karaman Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler yapacakları uygulamalar ile kavşaklar konusunda dikkatsiz olan sürücüleri takibe alıyor.

“Ada içindeki araçlara yol ver” levhası bulunan kavşaklarda denetimlerini artıracak olan trafik ekiplerinin bu kuralı es geçen sürücülere cezai işlem yapacakları öğrenildi. 95 TL cezası olan bu durumun takibi ile Karamanlı sürücülerin kavşaklar konusunda daha dikkatli olması hedefleniyor.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber