Bu Karda Kışta Hayvanları Unutmayalım

Bu Karda Kışta Hayvanları Unutmayalım

Karaman Belediyesi ekipleri kuşlar için yem bıraktılar

Karaman Belediyesi, hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının ani düşüşü ve yoğun kar yağışı nedeni ile yiyecek bulmak zorunda kalan kuşlar için şehrin birçok noktasına yem bıraktı.

Karaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yoğun kar yağışı nedeni ile yiyecek bulmakta zorluk çeken kuşlar için şehrin birçok noktasına yem bıraktı. Ayrıca sokakta başıboş dolaşan köpekler Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından alınarak hayvan barınağına götürüldüğü ifade ediliyor.

Bu konularda problem tespit eden vatandaşların Karaman Belediyesi Çağrı Merkezi numaraları olan 444 25 70 / 338 226 40 00 nolu telefonları ya da 153 zabıtayı aramaları isteniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber