Bu Kavşağa Bu İsim Yakışır!

Bu Kavşağa Bu İsim Yakışır!

Karamanlıların şehit hassasiyeti

Karaman’ın ana güzergâhlarından olan Alparslan Türkeş Bulvarı sabırlı bekleyişin ardından modern bir görünüm kazanmak üzere.

Vatandaşlar özellikle Toki gelişleri, Doğu kışlaya çıkış ve sanayi kavşağına bağlantı olması noktasında Çavaş ilkokulu yanında bulunan köprüden de memnun.

Karaman Habercisi’ne ulaşan bazı Karamanlılar bu bölgede yeni yapılan kavşağa Şehit Polis Hakan Yılmaz’ın isminin verilmesinin de vefalı bir davranış olacağını ifade ettiler.

Evi kavşağa yakın olan Şehit Polis Hakan Yılmaz’ın isminin bu kavşakta yaşatılması ve bu kavşağa Valilik Kavşağındaki gibi bir büyük bayrağında ayrı bir anlam katacağını ifade ettiler.

Karaman’da yetkililerin bu çağrıya duyarsız kalmayacağı ümit ediliyor.

Hemşerimiz Şehit Polis Hakan Yılmaz; 8 Mart 2016 tarihinde Şırnak’ın İdil İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuştu.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum