Bu Özel Gün İçin Teşekkür Ederiz

Bu Özel Gün İçin Teşekkür Ederiz

Karaman’da çeşitli etkinliklerle Muhtarlar gününü kutlayan muhtarlar yemekte bir araya geldi.

19.10.2015 tarihli ve 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla, 19  Ekim gününün devletimiz tarafından "Muhtarlar Günü" olarak belirlenmesi, devletimizin, en küçük yerel hizmet birimi olarak muhtarlarımıza verilen önem ve değerin göstergesi olarak kabul edildi.

Birçok ilde olduğu gibi Karaman’da bu özel günde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yemekte bir araya gelen muhtarlar birlik mesajı verdi.

Yemeğe Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Karaman protokolünden isimler katıldı.

Yemek sonrası muhtarlar adına konuşma yapan Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay, muhtarlar gününün tahsis edilmesi sürecini anlatarak bu süreçten muhtarların duyduğu memnuniyeti anlattı.

Karaman Muhtarlar Günü Yemeği

Karaman Muhtarlar Günü Yemeği

Karaman Muhtarlar Günü Yemeği

Karaman Muhtarlar Günü Yemeği

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber