Bülent Tezcan Karaman’da 

Bülent Tezcan Karaman’da 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan Seçim çalışmaları için Karaman’a geldi

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimi çalışmaları kapsamında Karaman’da Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’ı ağırladı.

Karaman’da Piri Reis Kültür Merkezinde partililerle buluşan Tezcan’ın salona girişiyle birlikte coşkunun arttığı program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Programda ilk olarak konuşan CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin şunları söyledi;

“Sayın genel başkan yardımcım. Size söz verdiğimiz yerde duruyoruz. Örgütlerimiz her gün sahada. Hep birlikte çalışıyoruz. Mutlaka kazanacağız. Ankara’ya gelirken yanımızda en az bir milletvekili olacak”

Ergin’in konuşmasından sonra konuşan CHP Karaman Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver de konuşmasında;

“Partimizin arkasından esen bugünkü rüzgar, doğmasında ve kuvvet kazanmasında sayın genel başkan yardımcımız büyük emek ve katkıları olduğunu yakinen biliyorum. Gerek il başkanlığım döneminde gerekse adaylığım döneminde hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemedi.  Bu nedenle de kendilerine bir kez daha teşekkür etmek isterim.”
Genel siyasete girmeyen Ünver yerel yatırımların aksaklıklarını ve yetersizliğini eleştirerek Karaman’ın genel devlet yatırımlarında diğer iller kadar yatırım aldığını söyledi.

Bülent Tezcan konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi, iktidar olmaları halinde yapacakları icraatları anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir açıklamasında kullandığı “Bunlara kalsa memleketi satarlar” ifadesini özelleştirmeler üzerinden eleştiren Tezcan şunları söyledi;

“Tekel, satıldı mı? Kim Sattı!, Telekom Satıldı mı? Kim sattı!, Daha yeni şeker fabrikaları 24 tane şeker fabrikasını satışa çıkardılar 14ünü sattılar, kim sattı! Bunlar sattı. Tüpraş satıldı mı? Bunlar sattı. Şimdi yeni haber düştü, Toprak mahsulleri ofisinin arazilerini ve gayrimenkullerini de satışa çıkarmışlar. Say say bitmez”

FETÖ üzerinden eleştirilerine devam eden Tezcan CHP nin iktidar olması durumunda mazot fiyatlarının 3 TL olacağını söyleyerek iktidar vaatlerini anlattı.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber