Bünyan'da Yatırım Toplantısı Yapıldı

Bünyan'da Yatırım Toplantısı Yapıldı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 2021 yılında yapılacak yatırım ve hizmetlerle ilgili toplantı düzenlendi.

Bünyan Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, 2020 yılında kırsal mahallelere yapılan hizmetler değerlendirilirken, 2021 yılında yapılacak hizmet ve yatırımlar üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Belediye Başkanı Özkan Altun, toplantıda, Bünyan'da bulunan uyum kültürü, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirtti.

Bünyan'a yapılacak yatırımların devam edeceğini anlatan Altun, şunları kaydetti:

"Bugün muhtarlarımız ile bir araya geldik ve 2020 yılını değerlendirerek, 2021 yılında yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bünyan Belediyesi, büyükşehir belediyesi ve muhtarlarımız olarak oluşturduğumuz güç birliğiyle, vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile kıymetli ekibine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. "

Bünyan'da Yatırım Toplantısı Yapıldı

Bünyan'da Yatırım Toplantısı Yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber