Burhan Köyüne Geçmiş Olsun Ziyareti

Burhan Köyüne Geçmiş Olsun Ziyareti

Karaman genelinde iki gündür etkili olan fırtına nedeniyle evinin çatısı uçan Ayşe Yokuş isimli vatandaşın yaşadığı Burhan köyüne ziyarette bulunuldu.

Burhan köyü muhtarı Mehmet Daldaban'ın Karaman Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğüne yaptığı müracaatın ardından Burhan Köyünü ziyaret eden Vali Işık, fırtınada evinin çatısı uçan Ayşe teyzeyi evinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Ayşe teyze ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Işık, imece usulü ile vatandaşımızın evinin çatısını onaran köy halkına emekleri ve katkıları nedeniyle teşekkür etti. Toplumumuzdaki birlik ve beraberlik duygusunun önemine vurgu yapan Vali Işık, köy halkının birlikte hareket ederek çatısının onarımını yaptıkları Ayşe teyze'ye destek olmalarının Türk halkının en büyük hasletlerinden birisi olan yardımlaşma ve dayanışma ruhunun ne kadar üst seviyede olduğunun açık bir kanıtı olduğunu söyledi. 

Ziyaretin devamında köy konağında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Işık, köyde ikamet eden vatandaşlarla sohbet ederek Muhtar Mehmet Daldaban’dan köyün genel durumu hakkında bilgiler aldı.

3-002.jpg

6.jpg

5.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber