Büyükşehir Belediye Başkan Büyükkılıç, Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkan Büyükkılıç, Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Kayseri’de yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile bir araya gelerek Kayseri’de yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, burada yaptığı konuşmada Kayseri’yi geleceğe taşımak için gece gündüz demeden uyum kültürü içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, istişare ve fikir alışverişinin önemini vurguladı.

İstişarede hayırın, birliktelikte ise bereket olduğunun altını çizen Büyükkılıç, "Her daim bu anlayış ve düşünceyle hareket ediyor, şehrimizi imar ederken de bu birliktelikten güç alıyoruz. Bugün de AK Parti il başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek bir istişare toplantısı gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber