Caddede Başlayan Tartışma Kanlı Bitti

Caddede Başlayan Tartışma Kanlı Bitti

Karaman’da bıçaklanan A.T. (16) isimli genç kanlar içinde İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Fulla isimli mağazadan çıkarıldı

Karaman’da dün ikindi saatlerinde Karaman’ın en işlek caddesi üzerinde bulunan Fulla isimli mağaza önü ana baba gününe döndü.

Edinilen bilgilere göre olaydan bir süre önce cadde üzerinde nedeni bilinmeyen bir konudan tartıştığı öğrenilen tarafların tartışması kanlı bitti.

Olayın ihbar edilmesinin ardından mağazaya sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.  

Bıçaklama olayının mağaza içinde ya da dışında olduğuna dair herhangi bir bilgi teyit edilemedi.

as1-003.jpg

112 acil sağlık ekiplerinin mağaza içinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı ambulansa taşındığı sırada kalabalığın arasından sıyrılan bir genç yaralıya tekme attı. O sırada olay yerinde bulunan ekipleri tekme atan M.B (17) isimli genci etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Olaya karıştığı düşünülen bir başka kişinin daha yakalanması için çalışma başlatılırken yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Karaman'da Caddede Başlayan Tartışma Mağazada Kanlı Bitti

Karaman'da Caddede Başlayan Tartışma Mağazada Kanlı Bitti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber