Çalışkan’dan Terör Olaylarına Sert Tepki Başaramayacaklar !

Çalışkan’dan Terör Olaylarına Sert Tepki Başaramayacaklar !

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,son günlerde,özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde artan terör olaylarına sert tepki gösterdi. Başkan Çalışkan; “ Ne yapsalar boş,bu ülkeyi bölemeyecekler.Başaramayacaklar! dedi.

 “Dışarıdan ve içeriden her türlü saldırı ve tahriklere rağmen milletimiz aklıselim tavrından ve vakur duruşundan ödün vermemelidir” diyen Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Ülkemizin, özellikle son yıllardaki büyümesini ve gelişmesini hazmedemeyen üst akıl, içerideki hücrelerini de harekete geçirmek sureti ile bir takım saldırılarda bulunmaktadır. Nitekim bu üst akıl 15 Temmuz 2016 tarihinde içimizdeki hain uzantılarını harekete geçirerek bir işgal kalkışmasında bulunmuşlardır. Önce Allah’ın izni ile sonra da milletimizin dik duruşu ile bu kalkışma bastırılmış ve başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu hadise karşısında başarısız olan üst akıl adeta çılgına dönmüş ve yeni hesaplar içerisine girmiştir. 40 yıla yakın bir süredir memleketimizin başına bela ettikleri PKK terör örgütü bu kirli ve kanlı ellerin talimatları ile saldırılarını artırmışlardır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bölgede zulüm gören Müslüman dünyasının umudu olmuştur. Her fırsatta demokrasi ve özgürlüklerden bahseden, insan haklarını ağzından düşürmeyen batı yıllarca akan kana ve devam eden bu zulme seyirci kalmıştır. Batı dünyası tüm dünyanın gözünde inandırıcılığını fazlasıyla yitirmiştir. Birleşmiş Milletler kuruluş amacına uygun hareket etmemektedir. Nitekim Cumhurbaşkanımız Birleşmiş Milletler üyesi ülkelerin gözünün içine bakarak “ Dünya beşten büyüktür” demiş ve bu ülkelerin gerçek tavrını tüm dünya kamuoyunun önünde deşifre etmiştir.

Devletimiz FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ, DHKPC başta olmak üzere toplumun canına, malına, huzuruna ve dini inançlarına sürekli saldırı halinde bulunan kanlı terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele sürdürmektedir. Ülke içerisinde yapılan mücadelenin yanı sıra, Ortadoğu’nun bataklığı ve terör örgütlerinin yuvası haline gelen Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Operasyonu ile terörizme karşı kapsamlı bir mücadele başlatmıştır.

Unutmasınlar ki tarihi sayısız zaferlerle dolu bu millet, Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da 15 Temmuz’da ve daha nice cephede vatanı savunmak için canını seve seve vermiş ve bu cennet vatanı kimseye bırakmamıştır. Allah’ın izni ile bu topraklar üzerinde kimse hain emellerine ulaşamayacak, bu ülkeyi parçalamayı başaramayacaklardır.

Milletimizin huzuru ve güvenliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine başsağlığı, gazilerimize ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber