Çanakkale Konulu Tiyatro Bu Akşam Sahnelenecek

Çanakkale Konulu Tiyatro Bu Akşam Sahnelenecek

Karaman Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam (27 Mart 2017 Pazartesi) bir tiyatro etkinliği düzenliyor.

Çanakkale Zaferi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Seddülbahir Yahya Çavuş” adlı tiyatro oyunu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda sahnelenecek. Erkay Yavuz’un yazıp yönettiği 70 dakikalık oyunda; Çanakkale Savaşı’nın seyrini belirleyen, İngilizler’e karşılarındaki ordunun hafife alınmayacak kadar çetin bir ordu olduğunun ilk işaretlerini karaya ayak bastıkları ilk noktada hissettiren üç askerin, altı düşman taburuna karşı, on saat korkusuzca verdiği amansız direniş anlatılıyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 27 Mart 2017 Pazartesi günü saat 20.00’de ücretsiz olarak gösterilecek olan tiyatro oyununa tüm sanat severleri davet etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber