Celalettin Güngörer 24 Kasım Mesajı

Celalettin Güngörer 24 Kasım Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı:

Celalettin Güngörer mesajında; “Gelecek nesillerimiz adına umudumuz olan çocuklarımızın iyi yetişmesinde büyük rol oynayan, mesleğini icra ederken de bitmez sabır ve istekle her türlü fedakarlığı gösteren siz değerli öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Sizler toplumda sağlam temeller üzerinde sağlıklı düşünen bireyler yetiştirme görevini üstlenen iyi eğitimli insanlar olarak; en doğru ve kazançlı yatırımın insana yapıldığının bir ispatı olarak ülkemizin gelişiminde ve gelişmiş ülkeler arasında yer almasındaki en önemli ve kutsal görevi yerine getirmektesiniz. Atatürk’ün de: “Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet; henüz millet adını almak kabiliyetini bile kazanmamıştır.” dediği gibi, etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okuyan Öğretmenlerimiz; geleceğimizin sönmeyen ışığı, batmayan güneşidirler.

Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü canı gönülden kutluyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişte ve geleceğimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi saygıyla, şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber